Aurinko - kuvakudos-rintakoru, 2012

Ajankohtaista

Julkisen tilan taideteokset:

Toivokoti, karkkilalainen vanhusten palvelutalo sai kaksi kuvakudosta Niilo Helanderin säätiön tuella.


Työskentelystäni vuonna 2017:

Teoksiani on esillä liittyen Suomi 100v-juhlaohjelmaan:
- Onni Lapuan Taidemuseolla 10.2.-27.5.2017. Onni on SKjL:n jyrytetty teemanäyttely. Näyttelyyn on hyväksytty Negativ I -kuvakudokseni.
- Ornamon Teosmyyntinäyttely Kaapelitehtaalla Helsingissä 11.-19.3.2017. Teokseni Äidin rakkaus yli sukupolvien on mukana näyttelyn mainonnassa.

Yksityisnäyttelyn järjestän kesällä 15.-30.6.2017 Wanhassa Woimalassa, Naissaaressa, Jyväskylässä. Näyttelyyn tulee esille III näyttelykokonaisuuteni teoksia, joita olen kutonut vuodesta 2015 alkaen. Kokonaisuuden teemana on valo metsässä. Yksityis- ja ryhmänäyttelytilojen etsintä uusille teoksilleni on edelleen käynnissä.

Yhteistyöni vihtiläisen Kehitysvammaisten käsityöpaja Kisällin kanssa jatkuu. Olen suunnitellut heille metsäaiheisen tekstiilimalliston, jonka toteutuksessa on päästy yli puoleen väliin. Lisätietoa FB-sivultani ja Kisällin sivuilta.

Keväällä 2017 käynnistyy Käsityöpaja Kisällin kehitysvammaisille ja heidän avustajilleen suunnittelemani yhteisötaideprojekti Minä/me. Projektille on myönnetty Kansan Sivistysrahaston pieni apuraha ja rahoitusta haetaan edelleen.